onsdag, juni 16, 2010

Grön energi och desperata sossar

Miljöpartiet skrev idag på DN Debatt om att kärnkraften är inte framtiden utan det är grön energi. De gör sitt jobb för att försöka svartmåla en lyckad miljöpolitik och tycker att gröna certifikat är dåliga (som de för två veckor sedan röstade för i riksdagen men det nämns inte). Humor när Peter Eriksson hånade miljöbilspremien som gjorde att miljöbilarna plockade ordentligt med marknadsandelar eller att vi under senaste perioden har fått ordentligt mycket fler vindkraftverk och ett arbete är igång med att ytterliggare förenkla byggnationen av nya vindkraftverk och energiöverenskommelsen är en stor satsning på förnyelsebar energi.

Maud Olofssons replik har Magnus och Helen bloggat mer om.

Det humoristiska i detta är den effektiva socaialdemokratiska bloggarmén som smått desperata fortsätter sin kampanj mot Maud Olofsson där dom inte känner igen sig i Centerpartiet. Vi är tydligen desperata över våra opinionssiffror med mera med mera.

Jaja, har man ingen egen energipolitik att föra fram så kan man alltid fortsätta att tracka ner på Centerpartiet och Maud Olofsson, personligen tycker jag sossarna är mer nervösa över sina rekordlåga siffror och de låga förtroendesiffror Mona Sahlin jämfört med Reinfeldt.

Nog om detta mer om Centerpartiets politik kan du läsa hos ETR, Ingela.

Läs Centerpartiets åsikter om miljö, energi, klimat.

Inga kommentarer: