lördag, oktober 24, 2009

Miljöpartiet försöker men lyckas inte

Nyss landat hemma i soffan och ser att Miljöpartiet försöker kalla sig småföretagarpartiet eftersom jag inte sett detta fören nu tänkte jag tipsa om andras kommentarer.

En summering av deras kommentarer är att med Miljöpartiet kommer vi få några som säger att de älskar små(!) företag, men inte så mycket mer. Eftersom de vill att skatten ska öka efterhand som företaget växer, vilket leder till att småföretagarna kommer dra sig ännu längre för att utveckla verksamheten än vad de gör idag. Sedan vet jag inte vad partiet tycker men i Europaparlamentet har dom försökt driva igenom tobinskatt, även detta kommer hindra företagandet. De vill inte investera i infrastrukturprojekt med anledningen av att det ökar bilkörandet och utsläppen, mycket möjligt att bilkörandet ökar, men är bränslet miljövänligt så faller den anledningen att motarbeta en lösning på infrastrukturens svar på en hjärtinfarkt.

Läs mer:
Per Ankersjö, Helen Törnqvist, Hälsosamme ekonomisten, Stefan Karlsson, Johan Hedin.

lördag, oktober 10, 2009

Min lilla FRA demonstration

Idag är det ett gäng FRA demonstrationer runt om i Sverige och jag tycker det är otroligt tråkigt att sitta på ett tåg mitt ute i skogen.

Med detta lilla korta inlägg visar jag mitt stöd till demonstrationerna!
Tyvärr har jag inte fixat en så snygg distans demonstration som Dexion men håll till godo.

torsdag, oktober 01, 2009

Kampanj i Värnamo

Jag är på gång till Värnamo där det blir en heldag med CUF distriktet i Jönköping, skolbesök, DS möte och lite valfunderingar.

I övrigt har jag två tips:
Magnus Andersson blogginlägg om att den frihetliga politiken behövs.
Nya och sjukt snygga CUF.se