tisdag, december 29, 2009

Var det publikens fel?

Det är tråkigt att inte alla kom in på rekordmatchen som köpt biljetter, inne var det skön stämning och gott om plats på läktaren, om man stod på rätt ställe.
För egen del var jag bland dom sista som kom in på läktarplats och när vi försökte komma högre upp på läktaren för att ännu fler skulle komma in möttes vi av en vägg av människor som inte ville flytta sig, vid första avbrottet för att försöka få in fler så började de överst på läktaren att flytta ihop och det gick att flytta sig ytterliggare 10 meter upp på läktaren. Jag och min kompis tröttnade på att stå och trängas, efter ytterliggare en period var det ett tåg med folk som trängdes uppåt som vi följde med och på den översta tredjedelen hade vi gott om plats och folk kunde sitta ner om de ville.

Missen arrangörsmässigt var att komma på ett sätt att få upp folk högre upp på läktaren för där fanns gott om plats, missen av publiken var att fylla på där det fanns plats, hur man nu kan missa det om folk trängs för att komma in medan andra på ståplats kunde sitta om de hade velat.

Frölundas hemsida kan ni själva se hur trångt det är nertill på läktaren där ingången var jämfört med högre upp där det fanns tomma ytor (tredje bilden).

Inga kommentarer: