onsdag, december 03, 2008

Härlig ironi Johan!

Jag gillar Johan Staël von Holstein!

Han drar saker till sin spets även om jag inte tror att vi kommer börja slås på gatorna så har han några intressanta poänger som sossarna bara konstaterar att de är dumma och behöver inte svara på, de förstår inte ironin!

De tycker att han har ett förakt mot arbetarna men jag tycker vi ska skilja på en sak här, arbetare är inte per automatik sossar och har inte per automatik sosse åsikter här har Johan fel.

Det Johan ironiserar över som tydligen sossarna och fack folk inte fattar är att vi måste tänka framåt och låta marknaden sköta detta. Marknaden består av människor och det är när några maktgalna "kloka" människor ska leda den dumma massan då går det fel, i detta fallet är det sossar och LO folk som vet hur man ska styre ett företag med fler miljoner i förlust och vill att staten ska ta över denna.
Ska vi göra det med varje företag som storvarslar då kommer staten gå under och vi kommer slås på gatorna.

Än har ingen svarat var Johan Staël von Holstein har fel, de tycker slentrianmässigt han har det, för han har ironiserat med dom kloka i Rörelsen.

-------------
Jag älskar människor som går samman för att driva sin sak, men när en organisation inte driver medlemmarnas sak då är det dåligt, LO är dåligt för det driver vad fackpamparna tycker inte vad medlemmarna tycker (har ingen som helst faktagrund till detta, men det verkar inte LO ha heller.)
Eller jo, jag har pratat med vänner som är med i Byggnads osv som tycker att de är bra på förhandla om löner, men att i övrigt är det bara sosse snack.

Heja arbetare ni gör ett otroligt bra jobb och ni som blir varslade, enligt Dagens Möjligheter så får varannan som blir varslade det bättre efter ett varsel än innan så tänk framåt!

7 kommentarer:

Hampus Eckerman sa...

Hahaha, jag uppskattar din ironi när du låtsas påstå att Johan har rätt för att på så vis göra hans vansinne så mycket mer uppenbart! :D

Anders Dahlberg sa...

Men han har så rätt!

När man kritiserar något som facket har gjort i Sverige så går svensk vänster på och dumförklarar en totalt när de borde se till budskapet och gör en lite självransakan istället..

Hampus Eckerman sa...

Hahahha, fortsätt! :D

Anders Dahlberg sa...

Jösses, hopplöst fall.. ;P

Mats sa...

Johan jmfr med Kina, en kommunistisk diktatur, bara det är ju lite lustigt när han tycks mena att Sverige är så kollektivistiskt. Men för all del, vi vet ju sedan tidigare att han gillar diktaturer.....det är väl bara i sådana en "entrepenör" riktigt kan få svängrum? Han slänger ur sej diverse strunt som att svenska chefer "jobbar mer", har "större social begåvning" etc än sin kinesiske motsvarighet.
Johan fungerar som slags marknadens SverigeDemokrat, dvs ger uttryck för fördomar, förenklingar och osanningar som en del borgerliga gillar men inte vågar säga högt.

Anders Dahlberg sa...

För alla som driver ett företag är onda. där kom den igen... Finns inte mycket att svara på här, förtydliga gärna om du vill ha något svar ifrån mig...

halmstadforum.se sa...

Vill du att din blogg skall synas mer och dessutom ha chansen att vinna feta priser? Se då till att registrera en användare på Halmstadforum.se. Den bloggare som varje månad drar flest besökare till hemsidan kommer att belönas med en plats på förstasidan och ett pris. Låter detta bra? Tveka inte! Registrera dig nu!!!!

PS. Vi kommer även utse Halmstads bästa Bloggare, vinnaren tilldelas ett skriftligt bevis. Det är något att hänga på väggen de!! DS.

Halmstadforum.se // Ryktet går – Häng med