torsdag, mars 20, 2008

Ett grön 1 Maj tåg!

Sossarna i Jönköping har blivit bittra över att vi vill demonstrera för Solidaritet i Jönköping när vi har våran förbundsstämma då. (se Tv4 Jönköping)

Förstår faktiskt inte hur de tänker.
Ska bra kvinnor få demonstrera på internationella kvinnodagen, kanelbullar på kanel bulledagen. Bara bibliotekarier får demonstrera på internationella bokdagen.

Ni hör själva hur knepigt det låter. Vi vill demonstrera för arbetare och för solidaritet, det vill sossarna också, bara för att sossarna säger att vi tycker fel saker har de ingen som helst rätt att säga åt oss vilka dagar vi ska manifestera vår politik.

Sossarna äger inte första maj.

Läs också:
Magnus Andersson
Johan Pettersson
Annie Johansson

7 kommentarer:

Madeleine sa...

Jag bli faktiskt jävligt irriterad på dom där kanelbullarna som envisas med att demonstrera på kanelbullens dag... för att inte tala om semlorna och våfflorna! Fy va dom är envisa med sånt!! HAHAHA. nä men jag förstår vad du menar, och vi kommer kicka ass den 1:a maj - mer än sossarna någonsin har gjort!!

Anders Dahlberg sa...

Verkligen!!! Jag måste prata lite om förstämman med dig!!

Jag vill ha dig som lite chef där... du kickar rumpa..

Gardagami sa...

See here or here

Staffan sa...

Det är ett hyckleri mot arbetarklassen genom historien att som borgare demonstrera på första maj. På gränsen till att driva gäck med syftet till första maj som demonstrationsdag. Det är som om man skulle gå ut och demonstrera mot ombyggnaden av typ en väg eller nåt i samband med munkarna i Tibets demonstrationer för frihet från Kina. Det ser bara fult ut och är ett skamlöst agerande.

Första maj är arbetarklassens demonstrationsdag, larvigt av borgare att sänka sig till sandlåde-nivå och klaga över att ni inte får vara med. Snyt dig, ta dig i kragen, väx upp och gå och demonstrera en annan dag bara?

Anders Dahlberg sa...

Vi får vara med (för som tur är finns det demonstrationsfrihet i detta landet). Det vi reagerar på är den reaktionen som kommer ifrån vänsterkanten, varför ska inte vi får demonstrera på 1a maj? varför ska inte alla arbetare som är borgerliga få demonstrera?

Eller är det klasssvikare och fähundar som egentligen inte borde får visa vad de tycker.

Jag demonstrerar gärna en annan dag också, för denna sjukt omogna reaktionen som kommer ifrån vänsterkanten när det gäller detta är sanslös.

Anonym sa...

Håll er borta från 1 maj borgarbrackor!
De e en viss skillnad på kanelbullens dag 1 maj, det fattar alla förnuftiga människor...

Anders Dahlberg sa...

Detta tycker jag också, men gör bara en jämförelse för att visa hur hur överdriven reaktion är ifrån "arbetar"rörelsen.