måndag, januari 28, 2008

Så här är jag

Gjorde idag ett personlighets test.

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag
Reslutat
Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


Jag tycker det stämmer ganska bra på mig.

3 kommentarer:

Madeleine sa...

Hörru, du får ju länka oxå! (och ja, jag såg att du hade gjort det i bilddagboken..men ändå!)

Anders Dahlberg sa...

Det har jag faktiskt gjort, i typ första meningen...
och på bilddagboken :-p

Madeleine sa...

Oj. haha. Lite trött idag!