söndag, april 22, 2007

Länktips

Har haft lugnt denna helgen och har hittat mycket att blogga om men har inte orkat sätta mig in i något ordentligt.

Ni får nöja er med en mycket tänkvärd artikel om vilket jätte jobb Anders Borg, finansminister (m) har.

Nästa vecka är det en ganska späckad långhelg då skriver jag något eget!

söndag, april 15, 2007

Lokomotiv 2007!!

Det blev ingen Slagsmålsklubben i Göteborg istället blev det inomhus festivalen i Trollhättan, Lokomotiv 2007.

De banden som drog mest för mig var Slagsmålsklubben, Lillasyster (som spelade LOk låtar!!!!) och Lasse Lindh.

Ofattbart bra röj på Slagsmålsklubben och på Lillasyster!!

Lasse Lindh spelade riktigt bra men publiken släppte inte till riktigt, tyvärr annars hade det blivit en riktigt bra spelning!

Får de till en lika bra bandlista nästa år så kommer jag då också!

En perfekt uppvärmning på konsert och festival sommaren!

fredag, april 13, 2007

Är demokratin hotad?

Sverigedemokraterna är ganska heta just nu med två TV debatter i Tv8 denna veckan. Tråkigt nog tackade sossarnas Marita Ulvskog nej, jag hoppas det var av tidsbrist och inte för att sossarna fortfarande har inställningen att arbeta mot Sd gör genom att tiga ihjäl dom. Det har inte fungerat de två senaste valen och kommer inte funka nästa.

Det tråkiga är att vänsterfolket tycker att motståndare ska hotas och spakas på för att hindra dom, inte möte deras argument.
De är ett större hot mot Sverige och demokratin än vad Sd någonsin kommer vara (om det inte sänker sig till samma nivå).
Att de inte får någon lokal till deras riksårsmöte är fruktansvärt dåligt och en stor varningsklocka för demokratin. Jag tycker att kommunisterna är helt fel ute och är nästan rädd för deras politik också, men de har all rätt att säga vad det tycker och anordna möten, demonstrationer. Så länge de inte bryter mot lagen.

Uppdatering
Enligt DN är Mona Sahlin beredd att börja debattera Sd (läs dn här

Ett rykte till Politikerbloggen säger att Sd hotade sin egen lokal för att få mer publicitet och att rädda folk ifrån att hyra ut till dem (läs här)

torsdag, april 12, 2007

The Ark biljetter köpta

Kom hem idag och läste i tidningen att The Ark har tänkt att ta en tur till Lysekil i sommar blev riktgt glad, efter lite nerväst kolla i kalendern att det inte krockade med Jingi där jag ska vara funktionär blev det ett ganska ordentligt glädje skrik när det var tre dagar efter Jingi!

25 Juli i Norra Hamnen, Lysekil.

Sverige bästa live band spelar och jag är där!

onsdag, april 11, 2007

Prayer of the weekend

Idag kom det mycket efterlängtade albumet med The Ark! Efter några långa snabba steg ifrån brevlådan till datorn började första kritiska genomlyssningen.

Efter första lyssningen var det bra, utöver de som har släppts som singlar var de en låt som satte sig direkt i magen, nu har jag lyssnat några gånger på skivan och det är riktigt bra. Har inte bestämt mig än hur denna skivan står sig mot andra Ark skivor, men det är bra riktigt bra. Bra blandning mellan låtar med drag, lugnare och sista låten är en riktigt lugn varva ner låt.

Självklart köper man limited edition albumet som är signerat. Föreställde för över en månad sedan så ;-)

Även SMK har haft album släpp idag får se om jag tar en tur till Sticky Fingers och ser dom där.

fredag, april 06, 2007

Påsklov

Som ni märker har jag varit lite borta ifrån omvärlden de senaste veckorna. I onsdags bev vi lediga ifrån lumpen för påsklov men har varit en tur till Falkenberg för att gå på en arbetsintervju och umgås med CUF kompisar. Igår kom jag äntligen hem men eftersom syrrans 18 årsdag skulle firas på krogen blev det bara 40 min hemma innan det blev iväg till förfesten.

Riktigr roligt att festa hemma igen och träffa alla som man nästan aldrig ser nuförtiden. Nu ska jag sätta mig och bläddra igenom motionerna som har kommit in till CUFs riksstämma.