fredag, juli 21, 2006

Semester

Som märkt har det inte varit alltför livat här, detta är en blandning av sommarlov och lite extra jobb. Imorgon kommer jag att åka iväg med familjen till Bornholm och aktiviteten kommer inte att öka under denna vecka, strax efter detta är det inryckning på T2 i Skövde. 31 juli närmare bestämt. Vet inte än hur det kommer bli med bloggandet under veckorna i lumpen men förhopningsvis kommer det bli något.

torsdag, juli 13, 2006

Alliansen i ledning, och trevligt har vi

Har idag varit på bokbord på CampX, även om arrangemanget i sig inte blev så välbesökt som vi hade tänkt (7 ungdomsförbund på ett läger med 1300 deltagare) så hade jag väldigt trevligt och träffade gamla scout kompisar.

Att vi knöt lite starkare band inom ungdomsalliansen väst var riktigt roligt det också. Får säga att de övriga ungdomsförbunden är sjukt trevliga. Under tiden vi höll på att mingla som bäst slängde jag ett öga på de på andra sidan, SSU - för sig, Ung Vänster - för sig, och Grön Ungdom - delvis för sig. Om detta var tillfälligt för just då eller inte det låter jag vara osagt men lite komiskt tyckte jag det var.

Sedan att Centerpartiet ökade i senaste demoskop mätningen va även det väldigt trevligt, alliansen är åter i stor ledning.

onsdag, juli 12, 2006

Scoutläger

Imorgon ska jag vara med och kampanja på scoutlägret campx. Ska bli riktigt roligt att hänga på ett scoutläger igen, har inte gjort det sedan "Scout 2001".

Men nu ska vi värva medlemmar och prata om hur bäst vi i CUF är!

måndag, juli 10, 2006

Sverige är sjukt

Tycker du som jag tycker att Sverige idag är sjukt, ska du besöka botasverige.nu

Almedalen

Jag kan säga att det blir Almedalen igen, varit en otroligt rolig vecka med mycket folk, fest och politik. Det bästa var att vi fick plats att sova på golvet med de andra på partiets expedition vilket sparade oss en del pengar och tid när vi slapp att köra bil varje dag.

Det jag har hört innan om Almdedalen att man träffar alla, ser mycket kändisar osv stämmer. En person på Ladbrokes sa att han under den här veckan har sparat ungefär ett års tid med att planera möten med personer som han velat träffa. De som sitter med i vänrnpliktsrådet är väldigt trevliga och jag ser fram emot att göra lumpen.

För er som funderat på at åka till Almedalen tycker jag verkligen ska göra det!

lördag, juli 01, 2006

Almedalen 2

Vill du veta vad som händer under Almedalen tycker jag att dessa två verkar vara de som har den största omfattningen.

Almedalsbloggen
Expressens politikblogg

Nu ska jag ut i solen.

[Update]
Även Timbro ska blogga ifrån Almedalen.
Bloggen hittar du här