torsdag, november 30, 2006

Dagbok v.47 & v. 48

Eftersom det var helgtjänst veckan som gick så tar jag två veckor på en gång.

Veckorna har varit väldigt bra med två sköna tisdagar på högskolan men är lite orolig för tentan om två veckor har inte alls kommit igång med läsningen i den grymt tjocka akademiska boken med det uphetsande namnet "Logistikens grunder" att man har varit en vecka i fällt har inte gjort saken lättare.
Håller samtidigt på med arbeta som går sakta framåt förhoppningsvis blir det inte alltför många timmar av det efterlängtade tre veckors lovet till det arbetet, (ska presenteras dagen innan vi åker till Älvdalen)

Själva veckan i fällt var bra vi fick dusch och toalett samt käkade frukost i matsal så det blev en fällt vecka light. Men att gå ut i regn för att resa cammo nätet som ramlat är lika jävla drygt ändå.

Övningarna gick riktigt bra och hela kompaniet sköt upp större delen av de patroner vi köpt (patroner för ca 1,8 miljoner sammanlagt).

Plutonen är numera hyfsat bra på ordinarie och växelvis stridsställningar första omgång av tredje grupp i Movcon är gryma på blixtlås höger. Vi fick även trafik dirigera första kompaniet ur skövde och tredje kompaniet ut på E18 ifrån Villingsberg.

Vården av all material gick riktigt bra och blev klara ganska tidigt. Ölen och pizzan på tisdag kvällen var den sista biten för att känna sig som en civiliserad människa igen :-D

Resten av den här veckan blir att jobba med CUF och ordna en ordförandekonferens under helgen. Jätte skönt med lite längre ledighet igen, men snart är det jullov.

Inga kommentarer: