lördag, november 18, 2006

Dagbok v. 46

Det blev en härligt lagom jobbig vecka denna veckan också. Har även kommit igång med träningen på gymmet där vi tänker ligga på ca 2-3 pass i veckan beroende på kvällstjänst mm, blev två den här veckan. Beach 2007 planerna har börjat ;-)
I övrigt har vi varit på högskolan och pratat farligt gods fortsatt med kallt väder utbildningen och haft prov i ämnet (vet itne om jag klarade det alla rätt krävs).

Vi har även haft tillpassningskontroll med skyddsmaskerna alltså varit i tårgaskammaren både det bästa och lite det sämsta (om man är skadeglad) var att alla maskerna var täta. Kul att testa på och höra Lt Pettersson sjunga "Imsve vimse spindel" i skyddsmask med full kontroll på tonerna ;-)

Var också ute på NBC banan och blev utbildade på handbrandsläckare, pratade lite eld och napalm i övrigt. Fick se vilken skillnad i tid det är på genombränningstiden på uniformsystemet med M90 och fältskjorta 90 hinner man dra av sig kläderna eller släcka med filt utan att få alltför stora skador.

I veckan som kommer är det förbereda och åka i fält som tar mesta av tiden det kommer bli helgtjänst, alltså ingen dagbok nästa vecka. Veckan efter blir i Sthlm men jag tror jag ska komma åt en dator där.

Inga kommentarer: