tisdag, oktober 17, 2006

Fortfarande oklart i Lysekil?

Nu har Lysekilspartiet och Miljöpartiet i sin tekniska valsamverkan förståt att inte Alliansen vill ha med dom i styret av Lysekils kommun och de ska nu ta tag i saken och har pratat med sossarna om att skaffa ett majoritets styre, det ska bli intressant och se hur makt kåta sossarna i Lysekil är. Det är mer än en gång som sossarna har varit otroligt irriterade på Lysekilspartiet, men nya personer på nya poster kan ändra läget.

Men sossarna har redan haft ett medlemsmöte där de sagt att de vill vara i opposition den här mandatperioden, får se om de gör en helomvändning.

På torsdag vet vi hur det blir, frågan är bara hur länge det tar innan läget ändras igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Maktkåta sossar? det är väl alliansen som är det. Ni drar er ju inte för att gå fram med 18 mot 23, enkelt.Tror ni verkligen att ni då kommer att styra. Dessutom, sossarna har 17 mandat, ensamma, Alliansen 18 om ni slår er ihop 4 partier varav C har 2, snacka om styrka och folkvilja.

Anders Dahlberg sa...

Nu tycker inte jag att antalet mandat räknar på hur maktkåta någon är utan hur mycket av gammalt gruff man kan glömma bort för att få sitta med i styret

Jag hade hellre sett en majoritet men nu finns det ingen och varken alliansen eller sossarna vill samarbeta med Mp och Lysekilspartet, alltså är det Alliansen som har flest mandat som får styra.