tisdag, oktober 24, 2006

Dokusåpan fortsätter

Nu har socaldemokraterna gjort en helomvändning och säger att de ska samarbeta med små ungarna i Lysekil - (mp och lp) ska bli intressant och se vart detta slutar när de hade ett sånt "bra" samarbete under förra perioden.

Det positiva är att Alliansen har blivit mycket tightare än förut och valet 2010 är det inte omöjligt med ett borgerligt kommunalråd i Lysekils kommun.
Men får se hur länge det varar nu med sossarna, mp och lp. Tröttnar de på varandra så finns det en Allians som kan ta över!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Frågan är o Du förstår vad som händer. Vet Du överhuvud taget vad som måste hända för att Borgar Alliansen skall ta över under en mandatperiod.?

Anders Dahlberg sa...

Typ omval eller att de som styr tröttnar på varandra och inte kan komma övrens om det händer tar ju de som har flest mandat över. Enkelt.

Anonym sa...

Typ omval!!? Vet Du verkligen hur det fungerar? Omval är inte möjligt enligt lagen, som tidigare har du en del att lära..

Anders Dahlberg sa...

FÖrlåt jag menar nyval fel ord samma betydelse, och det är ganska lätt att ordna, antingen om ett visst antal namn samlas in av befolknignen eller att en del (vet ej hur stor) av kommunfullmäktige.